Med kundenes ord


Sittehverdagen har blitt mye bedre og smertene i korsryggen har blitt betydelig redusert. Nå sitter jeg kun på Core Trigger. Jeg har en konsentrert arbeidsplass, og savner derfor ikke hjul på stolen. Jeg vil si at stolen i veldig stor grad passer meg perfekt, og vil ikke bytte tilbake til min gamle stol. Core Trigger er til for alle som ikke er skapt for å sitte.

- Marit Aaslie Brenden, Sør-Aurdal Energi

Siden jeg var ca 18 år har jeg vært plaget med smerter i korsryggen, fra dans og snowboarding. Etter at jeg begynte å bruke den nye stolen min, kan jeg med hånden på hjertet si, at jeg ikke har tenkt på ryggen min. Smertene er borte, bare ved at jeg har sittet annerledes!

- Helle Frogner, fotograf og designer, Heimigarden, Stadlandet

Etter over 30 år som lærer og aktiv mosjonist, oppleves stillesittende arbeid i hverdagen belastende både på korsrygg og sete. Stillesittende skolearbeid oppleves mye bedre nå som jeg bruker Core Trigger Sadelstol både på jobb og hjemme.

- Elin Dunker, Lærer ved Søndre Land ungdomsskole

Det er veldig fint å gjøre lekser mens jeg står på brettet. Det er fint for meg som er en FRIKAR-Ninjadanser å bevege meg også når jeg gjør lekser.

- Haakon Bordewich Strøm, 6 år, skoleelev, Begnadalen i Valdres